Kerstbomen en Kerstmarkt Heiloo 20182018-12-06T15:44:30+00:00

Kerstbomen en de kerstmarkt 2018 bij Kwekerij de Buitenkans Kerstbomen en kerstmarkt Heiloo

Ook dit jaar bent u bij de Kwekerij de Buitenkans weer bij het juiste adres voor diverse soorten kerstbomen, we zijn inmiddels al diverse jaren de leverancier van kerstbomen in Heiloo en omgeving.

Kom langs bij onze kwekerij en kijk rustig eens rond naar ons aanbod van: Nordmann, Blauwspar en Conica kerstbomen. Wanneer u onze flyer afdrukt krijgt u ook nog een heerlijk gratis kopje koffie…..

Kwekerij de Buitenkans is onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord en heeft zeer grote ambities. Vele zakelijke- en particulieren klanten hebben reeds hun weg naar Landgoed Willibrordus weten te vinden. In onze kwekerij van 1.600mworden diverse planten op ambachtelijke wijze gekweekt vanuit zaad, stek en het scheuren van planten.

Wat verkoopt en biedt Kwekerij de Buitenkans?

Perkplanten, vaste planten, heesters, kruiden, plantenbakken, seizoenstukken en open haard hout vormen het basisassortiment van de kwekerij.
Tuinmeubelen, houtenspeelgoed, vogelhuisjes en plantenbakken die in het naastgelegen activiteitencentra van worden gemaakt zijn ook te koop en uiteraard in de maand december kerstbomen!

Wij zijn dan ook zeer trots dat wij deelnemers met een psychiatrische achtergrond het agrarische vak mogen leren. Onze deelnemers krijgen van zeer ervaren vakmensen uit de agrarische industrie instructie en ondersteuning. De ervaring(en) die door hen worden opgedaan is een eerste stap om weer toe te groeien naar een regulier arbeidsproces. Samen met onze deelnemers vormen wij een team die u altijd gastvrij zal ontvangen.

kerstmarkt en kerstbomen heiloo 2016

We zijn aan het aftellen voor kerstavond 2018
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec